Ensimmäinen single ulkona K Henkan “Pt. 1”-tuottajalevyltä

Julkaisimme 22.4. ensimmäisen singlen K Henkan tulevalta “Pt.1”-tuottajalevyltä.

Trap-soundia edustavalla “Mä tiputan niit”-singlellä kuullaan niin ikään Grillin’ Recordsin uusi kiinnitys, helsinkiläisräppäri Vinttikoira. 23-vuotias räppäri julkaisi elokuussa 2015 hyvän vastaanoton saaneen ensimmäinen singlensä “Auki joka päivä”. Vinttikoira on julkaisemassa debyytti-EP:nsä “Turpa kiinni ja suu auki” vuoden 2016 aikana ja levyllä kuullut biitit ovat pitkälti K Henkan tuotantoa.

K Henkka on 28-vuotias helsinkiläistuottaja, jonka biittejä on kuultu lukuisten suomalaisten rap-artistien julkaisuissa. Hän on julkaissut aiemmin myös kaksi instrumentaalilevyä, “Beat Tape Vol 1” (2012) ja “Beat Tape Vol 2” (2013).

Jo yli kymmenen vuotta musiikkia tehneen K Henkan biitit ulottuvat genrepoolin laidasta laitaan, aina boombapista trapin kautta grimeen. Laaja-alaisista biittitaidoistaan ja tuoreesta soundistaan paljon kehuja kerännyt tuottaja on julkaisemassa tamperelaisen Grillin’ Recordsin kautta kaksiosaisen tuottajalevyn, jolla vierailemassa kuullaan useita tunnettuja suomiräppäreitä, kuten Aksim, Kube, Pianomies, Pajafella, Kalle Kinos sekä OD Kokemus.

Biisi löytyy myös Spotifystä: https://open.spotify.com/track/2VZT9YM94riznZcg4Cmt74

Comments are closed.